“Aìb Keluarga & Kita…” – Azhar Sulaiman Tegur Puteri Balqis?

Pelakon, Azhar Sulaiman tampil bersuara terhadap pend3dahan meng3jutkan oleh pelakon Puteri Balqis yang mend4kwa dirinya pernah menjadi m4ngsa g4ngguan seksVal oleh bapanya, Azizi menerusi podcast Bros Gang TV di Youtube.

Akvi Tiada Perkara Baik Hasil Dari Temubual Itu

Menerusi hantaran yang sudah dip4dam di Instagram,  Azhar mempersoal adakah tiada siapa yang memberikan nasihat kepada Puteri Balqis sebelum mel4kukan pend3dahan sebegitu.

“Salam semua, Semalam Mami disuruh dengan pasal interview ni . Lepas dengar few minutes Mami asked my friend to stop it.

“Mak Dia Okay Pasal Ni?”

via Instagram Puteri Balqis

Azhar Sulaiman turut mengatakan bahawa terdapat r4hsia yang harus disimpan sampai bila-bila apabila berg3lar selebriti.

“Mak dia ok pasal ni? Reporter pun patut ada rasa tanggungjawab bila tanya ni sebab ada implikasi lepas rahs1a terb0ngkar.

Sometimes ada rahs1a yang kita simpan sampai mati sebab kerja kita sebagai selebriti. A1b keluarga dan kita perlu jaga.”-Tulis Azhar Sulaiman

“Salam semua, Semalam Mami disuruh dengan pasal interview ni . Lepas dengar few minutes Mami asked my friend to stop it.

“Dalam kepala Mami terus terfikir..Nothing good will come out from this interview. Takde sapa-sapa nasihat dia dulu ke sebelum buat ni?” tulisnya.

Soal Azhar lagi, adakah ibu kepada pelakon itu  okay mengenai pend3dahan tersebut serta mengatakan ada rahs1a yang perlu disimpan apabila berg3lar selebriti. 

via Instagram Azhar Sulaiman

Semalam, media melaporkan Puteri Balqis sudah pun membuat lap0ran pol1s pada malam Isnin lalu susulan dakw4annya sebelum ini pernah menjadi m4ngsa g4ngguan s3ksual bapa kandungnya sendiri.

Sumber :Murai/Rotikaya

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Comment