“Baju S3ksi”, Dolla akvi kes1lapan akan perbaiki untuk jadi lebih baik.

Kumpulan Dolla tampil membuat permoh0nan m4af secara terbuka susulan imej seks1 yang ditampilkan ketika membuat persembahan di Good Vibes Weekender, minggu lalu.

Mewakili ahli kumpulan Dolla yang lain, Sabronzo meng4kui apa yang berlaku adalah kes1lapan kerana terlepas pandang soal penampilan.

“Bagi pihak kami, kita akan perbaiki dan buat yang lebih baik. Terus pandang ke depan. Selepas menerima maklum balas ramai, kami mencari altenatif untuk bagaimana nak move forward.

“Semestinya kami akan lebih perbaiki dalam soal penampilan diri kami,” katanya kepada MH.

Dolla ditemui pada Majlis Sidang Media Single Duet Mungkin Ini Adalah Lagu Yang Paling Sed1h Pernah Kubuat di Auditorium Symphony Square, Petaling Jaya, pada Jumaat.

Ditanya sama ada apa yang berlaku menjadi 1su, Dolla mend3dahkan mereka lebih memberi tumpuan kepada persembahan pada acara berkenaan.

“Bagi kami lebih ris4ukan mengenai persembahan secara keseluruhan. Sebab itu peluang pertama kami membuat persembahan di festival itu.

“Jadi banyak perkara yang kami terlalu fokus sehingga terlepas pandang (soal pakaian). Sudah tentu selepas ini kami akan lebih berhati-hati dalam pemilihan persalinan yang akan dipakai.

“Kebanyakannya kami bekerja dengan penata gaya dan pihak pengurusan. Kami akan berbincang mengenai apa yang perlu dipakai dan sebaliknya,” katanya lagi.

Terdahulu Dolla dikr1tik susulan tampil dengan penampilan menc0lok mata pada festival muzik berkenaan sekaligus menerima reaksi pelbagai.

Rata-rata netizen berpendapat Dolla tidak mencerminkan identiti serta budaya di negara ini termasuk di dalam aspek penampilan dalam setiap persembahan pentas.

Selain Sabronzo, Dolla yang dianggotai oleh  Angel, Tabby dan Syasya juga dikat4kan muncul lebih seks1 berbanding penyanyi luar yang turut sama lakvkan persembahan pada acara sama.

Sumber :Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Comment