Isu Lama Dengan Ramli MS,Elly Mazlein Ulas Apa Yang Berl4ku Sekarang Ini..

Selebriti popular Elly Mazlein mengulas mengenai hubvngannya dengan juri tetap Gegar Vaganza musim ke-9 (GV9), Datuk Ramli MS yang pernah h4Lngat diperkat4kan sebelum ini.

Ia susulan keputusan Elly yang memilih untuk menar1k dari daripada meneruskan saingan di dalam program sama pada tahun 2016 selepas did4kwa berkecil hati dengan komen yang diberikan oleh maestro muzik itu.

Menurut Elly, hubungan mereka kini kembali baik.

“Alhamdulillah. Iyelah sampai bila kan? Macam contoh kalau ada mas4lah, t4k kanlah kita nak berm4sam muka sampai bila-bila. Bagi saya, semua 1su akan ada jalan penyelesaian,” katanya kepada MH.

Elly pada masa sama memilih jalan kemaafan sebagai langkah terbaik bagi menjernihkan kembali hubvngan yang sedia terj4lin atas dasar kerja itu.

“Lagipun kita punya 1su tu tidaklah beria sangat. Apa-apa pun kita ni yang dulu harus minta maaf. Itu yang saya buat.

“Alhamdulillah hubvngan saya dan Tok Ram sangat baik. Sudah boleh bergurau-gurau,” katanya lagi.

Imbas kembali, Elly mencetuskan kontroversi apabila dia (peserta yang diumumkan tidak mendapat lagu untuk konsert minggu kelima) bert1ndak menarik diri daripada pertandingan itu sebelum dia diisytih4rkan ters1ngkir.

Ia berl4ku selepas Ramli did4kwa menga1tkan sent1men simpati dan belas kas1han ketika mengulas persembahan Elly pada minggu duet bersama Achong ketika mendendangkan lagu Jangan Men4ngis Sayang.

Sumber :MH

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Comment