Kongsi video TikTok,Anak Mustapha Kamal Undang Tawa Netizen

Pelakon senior yang sering muncul dalam pelbagai drama dengan membawa wat4k sebagai orang kaya atau seorang ahli perniagaan menyeb4bkan Mustapha Kamal antara wajah yang sering diingati peminat drama tempatan.

Antara panggilan popular terkini oleh peminat juga terhadap Mustapha Kamal adalah ‘papa’ apabila ia merupakan panggilan popularnya dalam drama yang mem3gang wat4k CEO Megah Holding. Pelakon senior ini juga membuatkan ramai netizen semakin meminatinya kerana sikap sporting yang mel4yan komen-komen sel0roh daripada peminat dan di aplikasi TikTok juga banyak rak4man video yang menghiburkan daripada dirinya.

 

 

Baru-baru ini, video Mustapha Kamal bersama anak perempuannya ternyata turut mendapat perhatian ribuan pengguna platform tersebut apabila mereka mer4kam content video yang turut menghiburkan peminat.

Dalam pada itu, anak perempuan pelakon senior ini yang dikenali sebagai Salsabil Qur’ani turut mencuri tumpuan ramai apabila dia merakam video TikTok bersama dan di muat naiknya ini pula, dia ditinggalkan lebih 170,000 tanda suka serta ratusan komen.

Perkongsian anak perempuan Mustapha Kamal itu bagaimanapun membuatkan ruangan komen dihujani dengan pelbagai sel0roh oleh netizen yang seperti biasa bergurau dengan pelakon senior tersebut mengenai syarikat keluarga disamping ada juga yang terhibur membaca komen-komen yang ditingg4lkan ini.

“Papa nak kamu kawin dengan anak…”

Mustapha Kamal

“Wow t4kut weh nak try…”

IMG_20220929_123341IMG_20220929_123350

“Wow. Jadi awaklah pewaris…”

Mustapha Kamal

“Your papa is our papa too”

IMG_20220929_123459IMG_20220929_123543Mustapha Kamal

Sumber :HCL

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Leave a Comment