Sering Dikaitkan Dengan Wanita, Shuib Kongsi Sesuatu Yang Membuatkan Netizen S3bak.

Sejak kehil4ngan isteri tercinta, nama Shuib banyak dika1tkan dengan beberapa wanita termasuk selebriti seperti Zara Zya dan Wan Sharmila.

Terbaharu, Shuib dikatakan sedang h4ngat bercinta dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Watie Hanifiah.

Kisah percint4an mereka dih1du netizen yang membuat andaian kedua-duanya pergi bersama-sama menonton konsert Anuar & Ziana Zain pada Ogos lalu dan terbaharu mereka turut berpakaian sedondon menonton konsert kumpulan terkenal Indonesia, Dewa 19.

Bersempena ulang tahun kelahiran ke-38 Shuib yang disambut semalam, bapa kepada empat cahaya mata itu meluangkan masa menziarahi pusara Allahyarham isteri, penyanyi Siti Sarah Raisuddin yang men1nggal dun1a pada 9 Ogos tahun lalu.

Menerusi perkongsian di Insta Story, Shuib atau nama sebenar, Shahmira Muhamad memuat naik gambar batu nisan dan pusara Siti Sarah yang terletak di Tanah Perkuburan Sungai Pusu, Gombak.

“Hari ini 12 September, hanya ada ini… Happy Birthday Shahmira Bin Muhamad,” tulis Shuib ringkas.

Penerangan ringkas yang dibuat Shuib itu mungkin bagi menjawab persoalan netizen yang kini mengatakan dia sedang h4ngat bercinta dengan seseorang.

Menerusi pemerhatian yang dibuat di laman Instagram wanita tersebut, dia juga dilihat telah menutup ruangan komen di kedua-dua hantarannya berkaitan konsert-konsert yang pernah dihadirinya itu.

Sekadar info, Shuib mendirikan rumah tangga dengan Siti Sarah pada Februari 2011.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan empat cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 11, Dzahira Talita Zahra, 9, Ariq Matin, 7, dan Ayash Affan yang kini berusia setahun.

Foto:  Instagram Shuib

Sumber: MH

Leave a Comment